Tutaj gramy głównie w naszą wersje "Plotkary" ale również i inne ciekawe gry RPG.
Administrator
Domek inspirowany stylem zamków, posiada 3 sypialnie, 3 łazienki.
Cause I'm in love with these Tumblr girls,
with skinny waists and drug habits
Pretty faces love status,
she acts as if she's the baddest
Słoneczko
Noel zamawia taksówkę, którą wracamy do domu, w którym obecnie będziemy mieszkać przez najbliższe tygodnie.
Wychodzimy z taksówki, a dokładnie Noel wychodzi i wyciąga mnie z niej, a ja co chwila chichoczę. Przyciskając się do niego jak najmocniej szepczę cicho:
- Tak bardzo cię kocham... - składam delikatny pocałunek na jego szczęce i uśmiecham się szeroko.
ART Bitch
Uśmiecham się mimowolnie, och tak... zdecydowanie jestem szczęściarzem. Obejmuję ją w talii mocniej, pewniej jakby była tak krucha, że zaraz rozpadłaby się na miliony maleńkich kawałeczków. Podchodzę do drzwi wejściowych i otwieram je kluczem. Uchylają się one z charakterystycznym skrzypnięciem, a ja zapraszam Lenę gestem do środka.
-JA ciebie też...-Szepczę bardziej do siebie, niżeli dziewczyny.
When you said your last goodbye
I died a little bit inside
I lay in tears in bed all night
Alone without you by my side
Słoneczko
Wchodzę do środka powolnym i chwiejnym krokiem. Trochę kręci mi się w głowie nie nie jest źle. Pewnie gdybym wypiła więcej alkoholu to bym nie utrzymała się na własnych nogach. Zmierzam w stronę schodów.
Zaczynam iść za szybko i potykam się o własne nogi tracąc równowagę.
ART Bitch
Łapię ją w ostatniej chwili i delikatnie usadzam na schodach. Zdejmuję z jej stóp wysokie szpilki i rzucam je gdzieś w kąt. Spoglądam na Lenę z czułością i biorę ją na ręce. Trzymając ją w ramionach, podążam w stronę sypialni. Tup, tup, tup i odkładam niesfornego Rudzielca na atłasowej pościeli.
-Niegrzeczna dziewczynka.-Zaśmiałem się.
Słoneczko
Przekręcam się na brzuch. Uginam ramiona w łokciach i opieram na dłoniach brodę.
- Jaa? Niegrzeczna..? - pytam z udawanym zaskoczeniem. - No gdzie tam... - nie mogę się powstrzymać i posyłam mu psotny uśmiech.
ART Bitch
Spoglądam na nią kątem oka i wyszczerzam zęby w śnieżnobiałym uśmiechu. Do wysokiej szklanki wlewam wodę mineralną i wykonuję nią koliste ruchy, imitujące mieszanie. Podaję ją Lenie.
-Rozpuściłem tu witaminę C, pij.-Zachęciłem ją gestem, zajmując miejsce na łóżku obok niej.
Słoneczko
Westchnęłam patrząc na szklankę w moim ręku.
- I tak będę miała jutro kaca. - mówię i unoszę naczynie do ust. Wypijam prawie całą zawartość duszkiem. - Ale i tak dziękuję. - uśmiecham się do chłopaka z wdzięcznością.
ART Bitch
-Pij, pij.-Ponaglam ją, kładąc dłoń na jej pośladku. Delikatnie go ścisnął, a na mojej twarzy zawitał szeroki uśmiech-to lepsze niż te wszystkie gniotki.-Wiesz co jest najlepsze na kaca?
Słoneczko
Szybko dopijam napój i odstawiam szklankę na podłogę. Przysuwam się bliżej chłopaka i namiętnie całuję go w usta. Cała aż drżę z podniecenia.
- Hmm... Domyślam... Się... - mówię pomiędzy pocałunkami.
ART Bitch
Przerywam namiętny pocałunek, aby dać upust mojemu rozbawieniu.
-Myślałem o alkoholu-spoglądam w jej piękne, duże oczy-ale to lepszy pomysł.
Kładę się na niej, lekko przyciskając ją do łóżka. Usta wpijają się w wargi Leny, a moje ręce suną po jej ciele. Atmosfera zrobiła się gorętsza, miłość uniosła swe feromony w powietrze, a dwójka nowojorskich kochanków właśnie okazuje sobie miłość w dość niepobożny sposób.
Słoneczko
Opadam na łóżko. Kładę głowę na jego torsie.
- Kocham cię... - powtarzam po raz kolejny. Jestem kompletnie padnięta i oczy same mi się zamykają.
Ostatnio edytowany przez Lena Carson (2018-01-04 22:40:26)
ART Bitch
-Ja ciebie też, Mała.-Zamykam powieki, sunąc opuszkami palców wzdłuż jej kręgosłupa i spowrotem. Ten dzień mnie wykończył, ale niczego nje żałuję.
Słoneczko
Moje serce w końcu się uspokaja. Dotyk Noela jest najprzyjemniejszą i najbardziej uspokajającą rzeczą jaka w życiu mnie spotkała. Rysuję palcem krzywe linie na jego brzuchu. To uspokaja mnie jeszcze bardziej. W końcu zapadam w głęboki sen.
Pysio
Nie patrzyłem, która godzina. Wiem tylko, że słońce znajdowało się już nad horyzontem. Wczoraj wieczorem wszyscy wyszli do klubu. Wszyscy oprócz mnie. Bóle głowy po podróży były tak nie do zniesienia, że pozostało mi tylko się położyć.
Otwierając szafkę szukałem tabletek na ból głowy. W całym domu panowała senna cisza...