Tutaj gramy głównie w naszą wersje "Plotkary" ale również i inne ciekawe gry RPG.
Administrator
Ulubione miejsce spotkań wszystkich bogatych mieszkanek Nowego Jorku szczególnie Gigi. To właśnie tu mieszczą się wszystkie domy mody.
Cause I'm in love with these Tumblr girls,
with skinny waists and drug habits
Pretty faces love status,
she acts as if she's the baddest
Administrator
-Herve Leger ma świetną kolekcję kostiumów.-Stwierdziłam z rozmarzeniem. Wzdłuż mojego kręgosłupa przebiegł dreszcz, gdy tylko wyobraziłam sobie siebie w jednym z nich. BAJKA!
Słoneczko
Potakuję i ruszamy w stronę sklepu.
- Nie mogę się już doczekać. - mówię podekscytowana wchodząc do sklepu. Zaczynam się rozglądać.
Administrator
Odźwierny otworzył przed nami drzwi, więc szybko weszłam do środka. Rozejrzałam się po wnętrzu i cmoknęłam z podziwem. Szybko doskoczyła do mnie młoda Azjatka, trzymająca w dłoni jedwabny szal projektanta.
-Dzień dobry, pani Devereaux. W czym mogę pomóc?-Zagaiła mnie, no cóż ze względu na to, że jestem stałą bywalczynią, większość pracowników mnie kojarzy.
-Szukam kostiumu kąpielowego.-Oznajmiłam szybko i spojrzałam na towarzyszki.-Właściwie to szukamy...
-Oczywiście.-Azjatka zlustrowała wzrokiem moje przyjaciółki, jakby spojrzeniem dobierała im rozmiar bikini.
Administrator
Azjatka wróciła do mnie po kilku minutach, trzymając w dłoni skąpy strój jednoczęściowy. Skinęłam nieznacznie podbródkiem i przejęłam od niej swoją zdobycz.
-Ja przymierzam to.-Oznajmiłam, zerkając na metkę. Cmoknęłam lekko niezadowolona, hmm $3000 to trochę dużo, ale co tam.
Słoneczko
- A ja chyba sama czegoś poszukam. - wzruszyłam ramionami. - Zaraz do was dołączę. - informuję i ruszam wgłąb sklepu.
Słoneczko
Wracam do dziewczyn z paroma kostiumami.
- No nieźle. - mówię przyglądając się Alicji. - To ja idę przymierzyć moje. - mówię machając wieszakami i wchodzę do przebieralni.
Administrator
Nasunęłam na siebie strój, który wyglądem bardziej przypominał kilka przyszytych do siebie pasków. Zakręciłam się wokół własnej osi, bacznie obserwując swoje odbicie w lustrze. Materiał idealnie podkreślał moje kobiece kształty, a gdzie niegdzie widoczne zarysy kości. Nie ma co, BIERE! Opuściłam przymierzalnie i zerknęłam na Alicię. Delikatnie zmarszczyłam nosek, lustrując każdy detal jej figury.
-Jest dobrze...-Przyznałam i wykonałam gest, jakbym przyciągała coś do siebie-ale brakuje tego czegoś, hmmm... Może powinnaś podkreślić biust.
Bo tyłek to ona ma średni.
Słoneczko
- I jak? - pytam wychodząc z przymierzalni.
Mam na sobie skąpe bikini w zielonym odcieniu z czarnymi paskami, które podkreśla moje wszystkie krągłości.
Administrator
Położyłam dłoń na kościstym biodrze i dokładnie przyjrzałam się Lenie. Cmoknęłam z wyraźną aprobatą.
-Booosko.-Pokiwałam głową z uznaniem. Podeszłam do dziewczyny i zebrałam jej włosy w kitkę. Uniosłam je do góry, spoglądając na nasze odbicia w lustrze.
-Może jakaś biżuteria?
Słoneczko
Uśmiechnęłam się i pokiwałam głową.
- W sumie przyda się coś nowego wiec jestem za.
Administrator
Klasnęłam w dłonie z zachwytu i obróciłam się na pięcie, kierując się do swojej przymierzalni.
-Poczekaj na mnie przy kasie.-Rzuciłam przez ramię i szybko zamknęłam za sobą drzwi. Zdjęłam z siebie strój i szybko wsunęłam się w swój beżowy komplet Balenciagi. Chwyciłam torebkę i udałam się w stronę kasy.
Słoneczko
Szybko się przebrałam. Wzięłam zielone bikini i stanęłam przy kasie. Po chwili doszła do mnie Gigi.
- A co z Alicją? - pytam rozglądając się.
Administrator
Odłożyłam na ladę strój, a Azjatka szybko przeszła do pakowania go. Spojrzałam zdezorientowana na Lenę i delikatnie podrapałam się po podbródku.
-Chyba wyszła bez słowa.-Stwierdziłam, gdy udało mi się wyciągnąć z torby mój portfel. Szybko otworzyłam przegrodę i podałam złotą kartę American Express dla pracownicy.
Kobieta oddała mi mój zakup, a ja zerknęłam na Lenę.
-Gdzie teraz? Tiffany, Cartier?-Spytałam, kierując się do wyjścoa.
Słoneczko
Złapałam torbę ze swoi zakupami.
- Zdam się na ciebie. - mówię wychodząc razem z dziewczyną ze sklepu.