Tutaj gramy głównie w naszą wersje "Plotkary" ale również i inne ciekawe gry RPG.
Pysio
- Nie wierzysz mi? - pytam odsuwając się i spoglądając jej w oczy. - To uwierz słońce - mruczę i powoli całuję ją w miejsce za uchem i wzdłuż szyi.
Słoneczko
Drżąc odchylam głowę do tyłu. Palcami kreślę różne wzory na jego karku.
- Mhmm... - mruczę. Jego bliskość mnie odpręża. - Nie wierzę. - droczę się z nim. Na moich wargach gości rozbawiony uśmieszek.
Pysio
- Uwierzysz słońce - zapewniam. Na chwilę zamieram z czołem na ramieniu dziewczyny. Jej zapach tak mnie uspokaja. Ona mnie uspokaja. - Mamy wystarczająco dużo czasu... - wracam do jej miękkich ust i wpijam się w nie tak mocno, że przechylamy się w tył.
Słoneczko
Tracimy równowagę. Czuję na plecach chłód piasku ale nie chcę przerywać pocałunku. Enzo najwyraźniej też. Przyciągam go do siebie bliżej. Nasz pocałunek staje się jeszcze bardziej namiętny.
- Mnóstwo czasu... - szepczę w jego usta. - Ale to nadal za mało... - dodaję prawie bezgłośnie.
Pysio
Podtrzymuje się na łokciach, aby nie przygnieść Leny, ale nie przerywam tego pocałunku. Czekałem na taką noc wystarczająco długo. Kiedy kończy się nam powietrze, prostuje ręce w łokciach i patrzę z góry na dziewczynę leżącą na plecach.
- To dopiero początek słońce... - zauważam.
Słoneczko
Oddycham głęboko.
- Na to liczyłam. - uśmiecham się szeroko.
Pysio
Podnoszę ją delikatnie nie odrywając swoich ust od jej. Wracamy do poprzedniej pozycji. Łapię ją w tali opuszczam głowę wtulając się w jej ramiona.
- Jesteś moim słońcem... - szepcze, a potem śmieje się z siebie. - Choć to ty miałaś mnie komplementować.
Słoneczko
- Mi się podoba tak jak jest. - śmieje się cicho. Obejmuję jego szyję ramionami. Kręci mi się w głowie ale ignoruję to.
Pysio
- Spryciula - mruczę jej w ramie. - Ale ja się nie dam tak łatwo. - Wsuwam palce pod bluzę, która jest na nią znacznie za duża i zaczynam ją delikatnie łaskotać.
Słoneczko
Zaczynam chichotać.
- Nieee... - mówię przeciągle. - Nie łaskocz mnie. - proszę ale on nie przestaje. Próbuję się odsunąć ale Enzo drugą ręką cały czas przyciąga mnie do siebie. Mój upór jest na marne. Łapie jego nadgarstek, a on przestaje i zaciekawiony patrzy na mnie. - Pysiu... - zaczynam. - Łaskotki mnie nie bawią. Wolę się do ciebie przytulić. - przechylam głowę na bok. - Bo wtedy czuje się tak przyjemnie. - wyznaję.
Pysio
Czuły uśmiech sam wypływa na moją twarz.
- Tym pysiem mnie przekonałaś - stwierdzam. Ostrożnie zabieram rękę spod bluzy. - Możemy się poprzytulać jeśli to wolisz słońce... - zgadzam się.
Słoneczko
Uśmiecham się tryumfalniej i siadam mu na kolanach. Wtulam policzek w jego pierś i zginam kolana. Dłonie przyciskam do piersi, a Enzo obejmuje mnie ramionami.
- Teraz jest idealnie. - szepczę.
Pysio
- Wiem... - szepcze. - Gdyby jeszcze nie było idealnie, zrobię tak, że będzie. Jeśli każesz mi przestać, przestanę. Zrobię wszystko, rozumiesz? - Wydaje mi się to takie oczywiste, ale musiałem to powiedzieć.
Słoneczko
- Nie musisz tego powtarzać. Rozumiem to. - odpowiadam i tym razem nie udaje mi się powstrzymać ziewnięcia.
Pysio
- Obiecałem, że nie zaśniesz... - zamknąłem oczy. - Ale teraz jest mi tak dobrze, że chce tylko tak zostać w twoich ramionach słońce...