Tutaj gramy głównie w naszą wersje "Plotkary" ale również i inne ciekawe gry RPG.
Słoneczko
Zaciskam powieki.
- Bo... - zastanawiam się. - Nie wiem. - wzruszam ramionami. - Nie moje wina, że mam "słabą rudą główkę". - robię cudzysłów w powietrzu i powstrzymuję wybuchnięcie śmiechem.
Użytkownik
Wpadam do wody. Chwilę później staję na "równych" nogach.
- Szlag, Gig. - śmieje się i ochlapuje dziewczynę wodą. - Ile ty masz lat!? - pytam rozbawiony. Woda ścieka mi po włosach, a ubrania przyklejają się do skóry.
Pysio
Westchnąłem.
- Dlatego nie lubię takich imprez - podsumowuje. - Chcesz? - pytam się, wyciągając w jej stronę tabletki.
Administrator
Zaczęłam się głośno śmiać i ochoczo odpowiedziałam na wodną walkę. Zaczęłam chlapać na chłopaka, chichocząc przy tym jak czteroletnia dziewczynka.
-Gdzieś tak z 18.-Odpowiedziałam, powoli się uspakajając.
Cause I'm in love with these Tumblr girls,
with skinny waists and drug habits
Pretty faces love status,
she acts as if she's the baddest
Słoneczko
- A skusze się. - mówię biorąc do niego listek z tabletkami. Wyciągam jedną z folii ale tabletka wypada z moich drżących dłoni. - Cholera. - rozglądam się po podłodze nie schodząc z blatu.
Użytkownik
- A nie wydajesz się. - odgryzam się i najszybciej jak mogę zbliżam się do dziewczyny i wywracam ją w wodzie po czym sam nurkuję.
Administrator
Otwieram oczy dopiero pod wodą, tak aby nie piekły mnie za mocno. Próbuję utrzymać się przy dnie i spoglądam na niego rozbawiona. Wypuszczam z ust chmurę bąbelków.
Pysio
Spojrzałem na dziewczynę cierpko, ale ze spokojne podszedłem do niej i podniosłem tabletkę. Stałem tylko kilka centymetrów od Leny i mogłem liczyć jej piegi na nosie.
- Proszę - powiedziałem, podając jej niewielką tabletkę do ręki.
Słoneczko
- Dziękuję. - mruczę i nadal drżącymi palcami biorę tabletkę. - Niezdara ze mnie. - uśmiecham się psotnie i kładę tabletkę na języku. Popijam wodą.
Pysio
- Zauważyłem - mruczę i odsuwam sie, bacznie obserwując dziewczynę. Wracam do robienia herbaty.
- A ogólnie, jak było na imprezie? Rzecz jasna do momentu który pamiętasz...
Użytkownik
Gigi prezentuje się na prawdę świetnie. Podpływa bliżej i przez krótką chwilę zazdroszczę Enzo. Tylko przez chwilę.
Wynurzam się i przejeżdżam dłonią po mokrych włosach.
Administrator
Gwałtownie wynurzam się z wody i nabieram tyle powietrza do płuc, ile tylko potrafię.
-Jednak umiesz się bawić.-Zauważyłam, odgarniając z twarzy mokre kosmyki włosów.
Słoneczko
- Ha. Ha. Ha. - mówię ironicznie. - Nie byłam aż tak pijana. - prycham i odkładam butelkę na bok. - Było całkiem spoko. Gigi i Alicja jak zwykle się musiały trochę pościnać ale bez większych dram. - wzruszam ramionami. - Pamiętam tą noc. - mówię, a po chwili dodaję. - Prawie całą noc. - kąciki ust lekko unoszą się ku górze.
Użytkownik
- A miałaś jakieś wątpliwości? -pytam kompletnie rozbawiony.
Pysio
Kręce głową.
- Czułem, że puszczanie Gigi tam samej dobrze się nie skończy, choć nawet nie próbowałem jej powstrzymać... - potem nastawiam wodę na herbatę. - Mam nadzieję, że nie odwaliła czegoś głupiego.